Blog navigation

Articole recente

Posted in : "2019 - "

  • Masturbarea: Primul pas pentru a deveni (S)expert
    Masturbarea: Primul pas pentru a deveni (S)expert
    450 Views Liked

    Oamenii sunt niste creaturi hazlii. Discuta chicotind despre a inghiti sau nu stii-tu-ce si fac din incercarea esuata a unei noi pozitii sexuale deliciul conversatiilor la petreceri. In schimb, cand vine vorba despre cel mai inocent si fundamental act sexual, tac la fel de temeinic ca cineva care sufera de o criza de hemoroizi. Om fi noi generatia cea mai dezinhibata sexual de pana acum, dar masturbarea, mai ales cea feminina este in continuare considerata tabu. Chestiunea este ca, desi toata...

    Citeste mai mult
  • Sex de dragul sexului
    Sex de dragul sexului
    238 Views Liked

    Daca tocmai ai iesit dintr-o relatie de durata si n-ai chef de alta, n-ai timp din cauza carierei ori pur si simplu ai intalnit pe cineva care-ti incinge partea inferioara a corpului, dar te lasa rece in partea superioara, o relatie pur sexuala poate fi exact ce ti-ar recomanda terapeutul. Barbatii fac asta de cand a spus Dumnezeu ,,Sa fie lumina!”. Si multe fete cu un libido aprins si o atitudine sanatoasa fata de amor sunt in stare azi sa separe sexul de iubire.

    Citeste mai mult
  • Cum sa scapi de inhibitiile create de marimea pensiului tau
    Cum sa scapi de inhibitiile create de marimea pensiului tau
    108 Views Liked

    Daca penisul tau este prea mare... Pesemne ca te simti in al noualea cer cand te schimbi in vestiarul barbatilor, insa te deprima faptul ca noile partenere isi intorc privirea disperata spre usa de fiecare data cand iti scoti pantalonii. Vestea buna e ca vaginul este elastic, suficient de elastic pentru a permite iesirea unui copil, asa ca poate primi si cel mai mare penis (90-95% dintre ele au dimensiunea 13-18 cm in erectie).

    Citeste mai mult
Showing 1 to 3 of 3 (1 Page)