Blog navigation

Articole recente

Posted in: "2019"

  • Cum sa controlezi ejacularea precoce
    Cum sa controlezi ejacularea precoce
    460 Views Liked

    Cum controlam ejacularea precoce? Exista mai multe versiuni, dar o forma de baza presupune urmatorii pasi.  Pasul unu: Te masturbezi astfel incat sa reperezi momentul care precede ejacularea si sa opresti stimularea inaintea orgasmului. Repeta totul de patru ori in sir inainte de a-ti da voie sa ejaculezi. Continua sa te antrenezi, timp de cateva saptamani pana cand ai siguranta ca stapanesti punctul in care te poti aduce fara a ceda.

    Citeste mai mult
  • Sex in trei sau sex in grup, ce ar trebui sa stii daca te decizi
    Sex in trei sau sex in grup, ce ar trebui sa stii daca te decizi
    413 Views Liked

    Daca vrei sa faci sex in grup-prima regula - protejeaza-te. - Vorbiti despre ce o sa se intample: ce e posibil si ce nu. E permis sarutul? Ce se intampla daca unul dintre voi vrea sa se opreasca, iar celalalt nu? Hotarati cine face sex cu cine.  

    Citeste mai mult
  • Care e secretul unei vieţi sexuale perfecte
    Care e secretul unei vieţi sexuale perfecte
    515 Views Liked

    Orice relaţie, indiferent dacă este de afaceri, prietenie, dragoste sau sexuală are suişuri şi coborîşuri - chestiile astea sînt inevitabile cînd vine vorba de relaţiile între oameni, indiferent dacă este vorba de două sau mai multe persoane. Comunicarea celor implicaţi este vitală pentru o relaţie desăvîrşită, chiar şi atunci cînd vine vorba despre viaţa sexuală. În plus, ei trebuie să aibă o imagine bună despre sine şi să fie autonomi, mărind astfel nivelul satisfactiei. Concluzia este că...

    Citeste mai mult
Showing 25 to 27 of 27 (3 Pages)