Filtre active

Vibratoare

Vibratoare | Sexshop Online Xtoys.ro

Doriți să-i oferiți (să vă oferiți) o primă jucărie sexuală pentru femei? În această categorie a magazinului nostru pentru adulti veți descoperi cele mai șic, simpatice și provocatoare de plăcere sex toys, perfecte pentru o primă experiență cu jucării destinate adulților. Vibratoare clasice, jelly, anale, rabbit, vibrostimulatoare clitoridiene, punctul G, ou-glonț... ce să vă doriți mai mult?!

Între marii clasici ai jucăriilor sexuale, vibratoarele, după cum o spune chiar numele lor, sunt niște jucării sexuale... vibratoare. Mecanismul lor intern, comandat uneori prin telecomandă, va genera vibrații, în mare parte reglabile, mai mult sau mai puțin puternice. Plasat pe sau în diferite zone erogene, vibratorul va provoca valuri de plăcere de neuitat. Vibratoarele se comercializează în toate formele și toate culorile, de la cel mai ieftin sex toy până la celebrele vibratoare Svakom sau Swan, cu capetele lor vibratoare ultra-puternice.

Vibratoarele sunt de toate mărimile și de toate prețurile: de la cele mai ieftine și mai bine adaptate pentru debutante, la cele mai groase, destinate celor mai gurmande doamne. Unele sunt foarte discrete: vibratoarele mini de buzunar, care sunt camuflate, de exemplu, sub formă de ruj de buze, ca să treacă neobservate în geantă să să poate fi utilizate oriunde: la birou sau la toaletă, în caz de dorință arzătoare.

Adesea, vibratoarele funcționează cu baterii. Din contra, vibratoarele de lux, ceva mai scumpe, ce-i drept, funcționează de regulă pe bază de încărcare la portul USB: este mai ecologic și nu mai e nevoie să mergeți la magazin pentru baterii. Utilizabile pentru stimularea clitoridiană, vibratoarele sunt în general adaptate pentru penetrare (în special vaginală, dar și anală, după gusturi). Unele sunt chiar bine curbate, pentru a stimula mai bine punctul G.

Cât despre vibratoarele Rabbit, acestea sunt cunoscute mai ales datorită serialului TV Sex & The City, și sunt compuse dintr-un dildo vibrator cu cap rotativ, pentru stimularea vaginală, și un „iepuraș” vibrator, ca va stimula clitorisul, așadar, o dublă stimulare. Capabile să stimuleze în același timp pereții vaginali, cu partea sa principală, dar și clitorisul, cu „iepurașul” lor, aceste jucării sexuale aduc orice femeie în al nouălea cer!

Fiind dotate cu bile mobile, ce au o mișcare rotativă, vibratoarele rabbit sunt echipate cu două motoare principale, extrem de puternice, uneori având chiar trei motoare ce pot vibra independent, atât în mod intern cât și extern. De la vibratorul rabbit cel mai ieftin la rabitt-ul de lux, în magazinul nostru aveți la dispoziție o gamă vastă și variată. Cu vibratoarele rabbit waterproof vă puteți excita la maxim sub apă, iar cu cele reîncărcabile nu mai aveți grija bateriilor, căci acestea sunt gata oricând să vă servească.

În fine, ouale vibratoare sunt o alternativă la bilele vaginale. Un singur sex toy în formă de ou este inserat în vaginul utilizatoarei. Un mecanism de vibrație internă poate stimula și oferi plăcerea dorită, dar oul vibrator poate fi utilizat și extern, pe clitoris. Funcția cea mai interesantă este cea a ouălor vibratoare cu telecomandă. Acestea sunt prevăzute cu o telecomandă, uneori wireless, datorită căreia vă puteți juca și în cuplu, sau chiar în public, în cel mai discret mod posibil: unul dintre parteneri are oul, celălalt are telecomanda...

Sunt 264 produse.

Se afiseaza 1-16 din 264 produs(e)

Filtre active