Filtre active

Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 49,00 lei - 899,00 lei

Papusi gonflabile

Papusi gonflabile | Discretie | Sexshop Xtoys.ro | 0756086345

Păpușile gonflabile sunt sex toys bine cunoscute, ce reproduc forma unui corp de femeie (sau de bărbat, căci există și păpuși gonflabile masculine), ce fac deliciul utilizatorilor lor. Există o gamă extrem de variată de păpuși gonflabile, care de care mai realiste și mai... excitante! De la păpușa gonflabilă la preț redus, la cea de vârf al gamei, de la piele din silicon ultra-realist, la cea din vinyl, acestea sunt de regulă dotate cu mai multe orificii, deschise pentru a oferi plăcere totală utilizatorilor.

Păpușile gonflabile pot să aibă brațele mobile, iar privirile lor pot fi foarte languroase, ca să vă incite la maxim. Buzele sunt frumos desenate, de regulă colorate în roșu aprins, iar culoarea părului diferă la o păpușă la alta, pentru a le conferi un look foarte senzual. Niciun detaliu nu este omis, până și unghiile sunt frumos colorate, iar picioare sunt modelate în forme foarte realiste.

Pieptul acestor păpuși este foarte generos, fiind o adevărată invitație la plăcere: ele stau cuminți și așteaptă ca mâinile voastre să le mângâie și să le strunească în timpul actului sexual. Între picioare sunt dotate cu adevărate vagine în 3D, cu clitorisul umflat de plăcere, iar buzele și anusul lor sunt strâmte, pentru a vă asigura senzațiile cele mai intense. Adio, senzații teribile de mușcătură de dinți, vă puteți înfunda penisul cât doriți voi! Aceste orificii atât de importante sunt foarte ușor de curățat, cu apă și săpun, sau cu un dezinfectant pentru jucării sexuale, vândut separat.  

Adepte ale unor felații intense, păpușile gonflabile sunt făcute special pentru cei care caută noi senzații și care vor să impingă la maxim limitele plăcerii erotice.

Sunt 27 produse.

Se afiseaza 1-16 din 27 produs(e)

Filtre active