Lenjerii intime sexy

Lenjerii Intime Sexy | Livram rapid din Sexshop Online Xtoys.ro

Atingeți perfecțiunea formelor voastre cu lenjeriile intime sexy pe care vi le oferim, cu livrare în 24 ore. Pe Xtoys veți găsi o gamă variată și largă de lenjerii intime sexy, pentru toate ocaziile, cu toate tipurile de articole, dar și la cele mai bune prețuri! Aceste produse de lenjerie intimă sexy sunt perfecte pentru o seară de sex, în care să vă suprindeți partenerul în cel mai plăcut mod posibil. Dar, o mare parte din aceste articole pot fi utilizate în viața de zi cu zi, ca să vă simțiți sexy în permanență.

Aveți nevoie de o costumație sexy ca să-l surprindeți? Sau de un catsuit ca să-l seduceți? Nu aveți altceva de făcut decât să alegeți din oferta noastră. Aveți chef de ieșit seara la club? Îmbrăcați o rochie sexy sau niște ciorapi sexy și nu uitați de sutienul cu bomboane sau de chiloței... s-ar putea ca seara să se încingă la el sau la voi acasă!

Toate articolele noastre de îmbrăcăminte sunt senzuale, transparente și foarte sugestive, iar modelele de lenjerie sexy sunt de o calitate excelentă, fiind confecționate de cele mai bune mărci din domeniu.

Bineînțeles, ca să vă completați ținuta, veți avea nevoie de un string sexy, ori de o pereche de bikini din dantelă și o pereche de colanți transparenți și deschiși acolo unde trebuie... ca să rămâneți senzuale până dimineața, vă puteți pune corpul în valoare cu un catsuit Mandy, din material tip plasă, decupat în zona genitală și cu spatele gol. Aveți de ales din ce este mai bun pe piață!

Sunt 48 produse.

Se afiseaza 1-16 din 48 produs(e)

Filtre active