Filtre active

Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 69,00 lei - 1.299,00 lei

Pompe marire penis

Pompe vid pentru marirea penisului, Livrari discrete: Sexshop Xtoys.ro

Spuneți adio complexelor voastre prin utilizarea pompelor de mărire a penisului ce sunt create pe baza unei tehnologii de tracțiune, ca să vă măriți penisul in lungime si in grosmie, în deplină siguranță! Principiul modificării corporale printr-o acțiune continuă și prelungită aplicată asupra membrului masculin este bine cunoscut în numeroase culturi și ține de domeniul intimității.


Crearea acestor pompe extensoare este, ca multe alte descoperiri, rezultatul a mulți ani de cercetări în domeniul urologiei. Cu ajutorul acestor pompe veți putea obține un penis cu până la 28% mai lung, fără operație sau produse dăunătoare, cu rezultate dovedite.

Utilizarea pompelor de mărire a penisului este foarte simplă, și aceste dispozitive vă oferă atât calitate cât și eficacitate. Sângele din interiorul penisului este „aspirat” și se creează astfel erecția. Utilizarea acestor pompe este recomandată în cazul în care utilizatorul obține cu greu erecția și îi oferă posibilitatea să o obțină printr-un simplu efect mecanic. Pe termen lung, utilizarea regulată a unei pompe este indicată dacă doriți o marire substanțială a penisului.

Fiecare pompă pentru penis este dotată cu un tub, ce poate fi transparent sau opac, uneori chiar gradat, pentru măsurarea lungimii penisului. Pompele sunt foarte robuste, iar cele pe bază de apă vă oferă o putere de sucție incredibilă.

Dacă vă angajați serios în acest program de antrenament, câteva ore pe zi, timp de câteva săptămâni, chiar luni, veți constata rezultate pozitive. De exemplu, la capătul a câteva săptămâni de utilizare zilnică, veți observa o mărire a penisului vostru, mai întâi în stare de repaos.

Sunt 37 produse.

Se afiseaza 1-16 din 37 produs(e)

Filtre active