CUM COMAND

Pe xtoys.ro procesul de comandă este foarte simplu! Trebuie doar să urmați câțiva pași ușor de urmărit:

 • Căutați produsul dorit, fie folosind formularul de Căutare sau navigând prin categoriile de produse
 • Adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături
 • Finalizați comandă fie folosind modul de Comandă Rapidă fie folosind un cont deja existent
 • Pentru datele de facturare și livrare avem nevoie doar de Email, Nume și Prenume, Adresa, Oraș, Județ și Număr de telefon
 • Selectați metoda de livrare preferată
 • (Opțional) Selectați "As dori comanda să fie împachetată pentru cadou"
 • Selectați în cele din urmă metoda de plată
 • Pentru a finaliza comanda dați click pe butonul CONFIRM COMANDA.

Urmăriți mai jos un tutorial video în care se parcurg pașii realizării unei comenzi rapide:


LIVRAREA COMENZILOR

Serviciul de livrare și ambalare este de neegalat de la cel mai mare sexshop online din România - xtoys.ro.


LIVRARE GRATUITĂ la TOATE comenzile de peste 300 de lei.
Cumpără peste 300 lei - Livrarea cu Posta Română și plata la primirea coletului este GRATUITĂ

Cumpără peste 300 lei - Livrarea cu Fan Courier și plată la primirea coletului este GRATUITĂ

Costurile de livrare 
Costurile de livrare depind de metoda de livrare și metoda de plată ce o alegi. Ai mai jos un tabel cu aceste costuri: 

Metode de livrare Cost Timp de livrare Gratuit la comenzi peste
Posta Română 15 lei 2-7 zile  GRATUIT peste 300 lei
Fan Courier 20 lei 1-2 zile* GRATUIT peste 300 lei
Metode de plată      
Transfer bancar GRATUIT   LIVRARE GRATUITĂ la toate comenzile

*disponibil doar pentru orașele cu punct de lucru FanCourier
Timpii de livrare se iau în considerare din momentul în care comanda a fost expediată de xtoys.ro 
Timpii de livrare ne-au fost comunicați de companiile respective și xtoys.ro nu garantează pentru respectarea lor.


Discreție garantată 100%
 
Intimitatea ta este foarte importantă pentru noi - cumpără cu încredere. Xtoys.ro nu va dezvălui niciodată către terțe persoane nici una dintre datele de contact ale clienților noștri. Nici numele, prenumele, numele de utilizator pe care îl are în sistemul nostru, sau oricare alta date personale.

TOATE COMENZILE sunt trimise în cutii de culoare neutră, discrete, fără marcaje, fără să apară cuvintele sex, sau xtoys.ro, sigla sau oricare alt semn pentru a se află ce este înăuntrul coletului. În nici un caz nu ai cum să-ți dai seama ce conține coletul sau cine este expeditorul. Cumpărăturile tale sunt păstrate 100% secrete față de vecini sau postași curioși.

După comandă veți fi contactat telefonic de către operatorii noștri pentru detalii despre livrare.

COMENZIILE NECONFIRMATE TELEFONIC DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ, NU VOR FI LUATE ÎN CONSIDERARE ȘI NU VOR FI EXPEDIATE.


ATENȚIE!

 • Coletele expediate prin POSTA ROMÂNĂ trebuie ridicate în termen de 10 zile!
 • Coletele expediate prin Fancurier sunt păstrate 15 zile după care sunt returnate. Dacă nu le ridicați acestea vor fi returnate pe cheltuiala noastră. În acest caz va trebui să ne achitați costurile de transport tur-retur, în caz contrar vă veți pierde dreptul de client al site-ului nostru și ne rezervăm dreptul de a vă refuza alte comenzi.Retur produse

Produsele nedorite pot fi returnate în termen de maximum 14 zile. Având în vedere că ținem la igiena personală nu vom accepta returnarea produselor folosite sau al căror ambalaj a fost deteriorat sever.

Pentru a putea returna un produs nedorit, acesta va trebui trimis înapoi, pe cheltuiala dumneavoastră, în ambalajul original - SIGILAT exact așa cum l-ați primit.

După ce va ajunge produsul înapoi, vom verifică integritatea acestuia precum și a ambalajului iar dacă sunt îndeplinite condițiile de mai sus, vă vom returna banii prin mandat poștal, mai putin costurile avute cu livrarea comenzii catre dumneavoastra. Va rugam sa tineti cont si de acest aspect, in mod special daca ati beneficiat de livrare gratuita.

 

Anularea comenzii

Comanda poate fi anulată în termen de 24 de ore din momentul depunerii acesteia. Pentru a anula comanda te rugăm se ne contactezi specificând codul comenzii tale. Noi vom anula comanda fără nici o alta întrebare.


CONTUL MEU

Avantaje pentru crearea unui cont de client
Iată câteva motive pentru care merită să vă creați un cont in cadrul magazinului nostru online:

 • Timpul redus de finalizare al unei comenzi nefiind necesar să completați de fiecare dată datele de livrare și facturare
 • Posibilitatea de a vizualiza istoricul comenzilor realizate în trecut
 • Crearea listelor de dorințe (wishlist-uri) cu produsele pe care doriți să le achiziționați ulterior
 • Confidențialitatea datelor personale din Contul de client este garantată
 • Același cont de client poate stoca atât datele de persoana fizică, cat și datele de firmă

Crearea unui cont nou
Nimic mai simplu! Navigați aici unde trebuie să completați adresa de email. Dacă aceasta este validă trecem la pasul doi unde va trebui să vă completați informațiile personale (Nume, Prenume, Email, Parola).
Ulterior va trebui să vă adăugați datele de livrare și facturare.

Editarea datelor contului de client
După logare veți fi direcționat pe pagina de administrare a Contului dvs. unde vă puteți editat atât informațiile personale cât și datele de livrare și facturare.


TERMENI SI CONDIȚII

Termeni și condiții de utilizare a websitului www.xtoys.ro 

Vă rugăm să citiți cu atenție!!!

Vârsta minimă 
Prin cumpărarea de produse de la www.xtoys.ro declarați că aveți vârsta de 18 ani împliniți. Dacă se descoperă că nu aveți vârstă legală de a cumpăra de pe acest website, www.xtoys.ro are dreptul și obligația să anuleze comandă dvs. 

Contract 
Comenzile făcute pe www.xtoys.ro se supun politicii de acceptare și disponibilitate a produselor. Xtoys.ro poate opta în orice moment să anuleze comandă ta. 
Niciun contract nu va exista oficial între tine și xtoys.ro până în momentul în care coletul tău a fost livrat către tine.

Protecția datelor 
Xtoys.ro se supune legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date care transpune acquis-ul reprezentat de Directiva 95/46/EC, care reglementează cadrul juridic general al protecției datelor personale la nivelul Uniunii Europene. 
Datele tale personale nu vor fi NICIODATĂ transmise unor terțe părți fără acordul tău prealabil. 

Politica de confidențialitate 
E posibil să folosim detaliile personale pentru a furniza serviciile ce le-ați cerut. Vom folosi aceste informații doar pentru audit, cercetare și analiza pentru a opera și îmbunătăți tehnologia și serviciile noastre. În nici un caz aceste informații nu vor fi vândute sau transmise terților fără consimțământul tău. 
Folosim 'cookies' și alte tehnologii doar acolo unde este necesar pentru funcționarea websitului. Datele tale personale nu vor fi niciodată stocate în 'cookies' generate de sistemul nostru. 

Siguranța livrărilor 
Va fi nevoie să semnezi de primire pentru colet ca noi să știm că l-ai primit. Dacă nu ești la adresa indicată când sună postașul, nu-ți face griji! 
Iți va fi lăsat un aviz cu detalii despre cum să îți ridici coletul sau să stabilești o livrare ulterioară la o ora care să iți convină. Coletul va fi păstrat de curier câteva zile, iar dacă nu îl ridici sau nu se reușește livrarea, va fi trimis înapoi la noi. 
Dacă vei dori să iți retrimitem comandă, în mod regretabil, va trebui să iți taxăm acest lucru. Dacă vei dori să anulezi comandă, iți vom returna banii minus cheltuielile de livrare. 

Oferte speciale și cupoane de reduceri 
Xtoys.ro are dreptul să termine ofertele în orice moment. Deoarece noi avem foarte multe cupoane de reducere, vei putea beneficia intodeauna de foarte multe reduceri.  
În situația în care un client are două sau mai multe cupoane de reducere, ar trebui să folosească acel cupon care îi oferă un discount mai mare deoarece coupoanele de reduceri nu pot fi cumulate. 

Limitarea răspunderii 
Toate produsele vândute pe acest site sunt vândute drept 'obiecte de decor'. Vânzătorul, Yavelis Line srl, proprietarul xtoys.ro, nu poate fi tras la răspundere pentru nici o dauna produsă datorită folosirii necorespunzătoare. 
Produsele sau ambalajul produselor poate diferii ușor de imaginile afișate pe site. 
Yavelis Line SRL, proprietarul xtoys.ro nu poate fi tras la răspundere pentru erori sau întreruperi ale acestui site. 

Drepturi de autor 
Materialele de pe acest site nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descărcate, afișate sau transmise sub nici o formă fără acordul Yavelis Line srl. 

Acceptarea termenilor și condițiilor
Folosirea acestui site reprezintă o acceptare a acestor termeni și condiții, care intră în vigoare la dată în care ai folosit prima dată acest site.