Stimulente sexuale

Stimulente sexuale | Sexshop Online Xtoys.ro

Utilizate încă din vremuri străvechi, afrodisiacele și stimulentele sexuale sunt niște compuși pe bază de extrase naturale de plante concepute pentru a creste libidoul, a mari potenta sau a intarzia ejacularea. De origine naturală și fără să prezinte pericole pentru sănătate, acestea sunt destinate să favorizeze excitarea și performanțele sexuale.

De la celebrele afrodisiace utilizate pentru întărirea vigorii sexuale, până la Love Drops, pe Xtoys găsiți o gamă largă de afrodisiace pe care le puteți încerca. Fără să înlocuiască o bună igienă cotidiană, prezentate sub forma de suplimente alimentare, efectul lor este variabil, dar foarte apreciat, în general. Pe Xtoys, veți găsi atât afrodisiace și stimulente sexuale pentru el cât și pentru ea (în special destinate libidoului feminin), care vă vor favoriza vigoarea și prelungi durata actului sexual precum si intarzierea si controlul ejacularii precoce, dar și afrodisiace mixte, ce pot fi consumate în cuplu pentru crearea unei atmosfere senzuale.

Compuși pe bază de extrase naturale din plante, afrodisiacele și stimulentele sexuale pentru cresterea potentei la bărbați sunt selectate după calitatea lor. Fiind destinate să îmbunătățească performanțele sexuale sau excitarea, acestea sunt prezentate sub formă lichidă (drops și spray), cât și sub formă de capsule și creme. 


Toate sunt destinate întârzierii ejaculării sau îmbunătățirii calității erecțiilor voastre. Fiind compuși pe bază de extrase naturale și prezentate sub forma de suplimente alimentare, aceste stimulente sunt formulate pe bază de ingredienți naturali recunoscuți în mod tradițional pentru proprietățile lor afrodisiace.

 

Sunt 283 produse.

Se afiseaza 1-16 din 283 produs(e)

Filtre active