Bdsm-fetish

Bdsm fetish | Sexshop Xtoys.ro | Discretie: 0756086345

Fie că sunteți dominator sau dominat(ă), că preferați pielea ori latexul, dacă sunteți adepții BDSM-FETISH, din care face parte și bondage-ul, vă puteți pune acum în practică toate ideile și fanteziile erotice pe care ați visat să le practicați în jocurile voastre sexuale.

Pe Xtoys veți găsi toate cele necesare pentru a vă lega, acoperi ochii sau pedepsi, desigur, cu consimțământul partenerului sau partenerei. Vă puteți lega partenerul cu numeroasele noastre modele de catușe, din oțel, blană sau satin, la fel cum îi puteți acoperi ochii cu măștile pe care le găsiți în magazinul nostru.

Legați-vă partenerul și începeți jocurile erotice cu utilizarea numeroaselor noastre modele de cătușe și seturi de bondage. Între seturile de cătușe descoperiți celebrele cătușe de poliție, ce pot fi acoperite cu blană pentru un contact mai plăcut cu pielea.

Cătușele sunt subțiri, dar foarte solide. Cât despre legăturile bondage, acestea sunt ideale pentru a vă imobiliza partenerul și practica cele mai senzuale jocuri, sau bondage-ul japonez, datorită seturilor complete Shibari pe care vi le oferim.

Ca să o/îl faceți să sufere delicat, îi puteți aplica cleme pentru sfârcuri, sau o/îl puteți biciui si pedepsi cu cravașele noastre din piele sau pene. De la cleme vibratoare sau simple, cu presiune reglabilă sau fixe, clemele pentru sfârcuri sunt ideale pentru a încălzi atmosfera. Uneori prevăzute cu lanțuri, greutăți sau cu un sistem de vibrație, aceste cleme vă oferă cele mai nebune senzații de plăcere.

Pentru jocurile cele mai îndrăznețe, veți găsi bilele vaginale prin care vă reduceți partenerul la tăcere sau cagulele noastre sado-maso, confecționate din mătase sau piele. Descoperiți și articolele noastre de lenjerie fetish sado-maso, de la cele mulate, din latex, la body-urile din PVC, ideale pentru întâlnirile voastre de bondage.

În fine, rezervat profesioniștilor, dispunem de setul electrosex digital Mystim Tension Lover, cu ajutorul căruia vă puteți juca și oferi partenerei senzații care să o ducă în toate cerurile plăcerii prin stimularea celor mai intime locuri...

Descoperiți, așadar, în această secțiune a site-ului selecția noastră de accesorii bondage pentru debutanți, perfecte pentru o primă experiență erotică, mai ales seturile destinate debutanților, ce conțin tot ce este necesar pentru primii pași în BDSM.

Catușe, măști de toate tipurile, cravașe... aveți la dispoziție întregul material pentru a începe o aventură sado-maso, iar cei avansați au o ocazie excelentă să-și completeze colecțiile.

Sunt 73 produse.

Se afiseaza 1-16 din 73 produs(e)

Filtre active