Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a websitului www.xtoys.ro 

Va rugam sa cititi cu atentie!!!

Varsta minima 
Prin cumpararea de produse de la www.xtoys.ro declare ca aveti varsta de 18 ani impliniti. Daca se descopera ca nu ai varsta legala de a cumpara de pe acest website, www.xtoys.ro are dreptul si obligatia sa anuleze comanda ta. 

Contract 
Comenzile facute pe www.xtoys.ro se supun politicii de acceptare si disponibilitate a produselor. Xtoys.ro poate opta in orice moment sa anuleze comanda ta. 
Nici un contract nu va exista oficial intre tine si xtoys.ro pana in momentul in care coletul tau a fost livrat catre tine.

Protectia datelor 
Xtoys.ro se supune legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date care transpune acquis-ul reprezentat de Directiva 95/46/EC, care reglementeaza cadrul juridic general al protectiei datelor personale la nivelul Uniunii Europene. 
Datele tale personale nu vor fi NICIODATA transmise unor terte parti fara acordul tau prealabil. 

Politica de confidentialitate 
E posibil sa folosim detaliile personale pentru a furniza serviciile ce le-ati cerut. Vom folosi aceste informatii doar pentru audit, cercetare si analiza pentru a opera si imbunatati tehnologia si serviciile noastre. In nici un caz aceste informatii nu vor fi vandute sau transmise tertilor fara consimtamantul tau. 
Folosim 'cookies' si alte tehnologii doar acolo unde este necesar pentru functionarea websitului. Datele tale personale nu vor fi niciodata stocate in 'cookies' generate de sistemul nostru. 

Xtoys.ro este cel mai ieftin sexshop din Romania? 
Da. La xtoys.ro vom incerca sa iti oferim un pret mai bun la orice produs care l-ai gasit mai ieftin pe alte siteuri din Romania in urmatoarele conditii: 
- siteul este in Romania (atat ca si locatie, cat si ca si magazin) 
- produsul este disponibil pentru livrare imediata (in maximum 24 de ore comanda a plecat spre Dvs.)
- siteul nu este unul de licitatii (Nu suntem ebay, okazii, etc)

Siguranta livrarilor 
Va fi nevoie sa semnezi de primire pentru colet ca noi sa stim ca l-ai primit. Daca nu esti la adresa indicata cand suna postasul, nu-ti face griji! 
Iti va fi lasat un aviz cu detalii despre cum sa iti ridici coletul sau sa stabilesti o livrare ulterioara la o ora care sa iti convina. Coletul va fi pastrat de curier cateva zile, iar daca nu il ridici sau nu se reuseste livrarea, va fi trimis inapoi la noi. 
Daca vei dori sa iti retrimitem comanda, in mod regretabil, va trebui sa iti taxam acest lucru. Daca vei dori sa anulezi comanda, iti vom returna banii minus cheltuielile de livrare. 

Oferte speciale si cupoane de reduceri 
Xtoys.ro are dreptul sa termine ofertele in orice moment. Deoarece noi avem foarte multe cupoane de reducere, vei putea beneficia intodeauna de foarte multe reduceri.  
In situatia in care un client are doua sau mai multe cupoane de reducere, ar trebui sa foloseasca acel cupon care ii ofera un discount mai mare deoarece coupoanele de reduceri nu pot fi cumulate. 

Limitarea raspunderii 
Toate produsele vandute pe acest site sunt vandute drept 'obiecte de decor'. Vanzatorul, Yavelis Line srl, proprietarul xtoys.ro, nu poate fi tras la raspundere pentru nici o dauna produsa datorita folosirii necorespunzatoare. 
Produsele sau ambalajul produselor poate diferii usor de imaginile afisate pe site. 
Yavelis Line srl, proprietarul xtoys.ro nu poate fi tras la raspundere pentru erori sau intreruperi ale acestui site. 

Drepturi de autor 
Materialele de pe acest site nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descarcate, afisate sau transmise sub nici o forma fara acordul Yavelis Line srl. 

Acceptarea termenilor si conditiilor 

Folosirea acestui site reprezinta o acceptare a acestor termeni si conditii, care intra in vigoare la data in care ai folosit prima data acest site.