Filtre active

Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 69,00 lei - 419,00 lei

Fifty Shades Of Grey

Fifty Shades of Grey | Colectia oficiala de jucarii sexuale | Xtoys.ro

Pentru cei care nu au citit nici cărțile și nu au vizionat filmele la cinema ori acasă, Fifty Shades of Grey înseamnă povestea Anastasiei Steele, o tânără inocentă care va cădea sub șarmul și dominarea lui Christian Grey, un miliardar cu hobby-uri erotice... deosebite. Tânăra va descoperi o lume întreagă de senzații și plăceri pe care nici nu le bănuia.

După succesul mondial al cărților erotice Fifty Shades of Grey, scrise de E.L. James, vă puteți delecta cu gama completă de sex toys din colecția oficială Fifty Shades of Grey. Întreaga colecție este inspirată din aventurile erotice relatate în carte, așa că acum vă puteți bucura și voi de aceleași plăceri. Mai mult, odată cu lansarea noului film, Fifty Shades Darker, cu Jamie Dornan și Dakota Johnson în rolurile principale, aveți noi modele de accesorii bondage sado-maso pe care le puteți pune în practică în dormitorul vostru!

Dacă doriți să vă dedați plăcerilor BDSM, cătușele Fifty Shades of Grey sau seturile bondage sunt cele mai potrivite, atât pentru începători cât și pentru avansați. În magazinul nostru aveți la dispoziție gama completa, așa că o să le puteți călca pe urme celor doi amanți.

Gama de jucării sexuale Fifty Shades of Grey conține seturi complete de jucării sexuale, butt plug-uri, cleme pentru sfârcuri, inele pentru penis, dildo-uri, bile vaginale, vibratoare punctul G, vibratoare rabbit și clitoridiene, cravașe, ouă vibratoare și măști. Bineînțeles, nu trebuie să uitați de gama de produse de igienă Fifty Shades of Grey, capitol la care vă oferim dezinfectanți, lubrifianți pentru sex anal, geluri clitoridiene, uleiuri de masaj, toate de calitate excepțională.

Descoperiți și noua colecție No Bounds Fifty Shades Darker cu jucarii sexuale și accesorii de toate felurile.

Sunt 29 produse.

Se afiseaza 1-16 din 29 produs(e)

Filtre active