Blog navigation

Articole recente

Posted in : "2021 - "

  • Cum să depășești timiditatea sexuală
    Cum să depășești timiditatea sexuală
    336 Views Liked

    Ființele umane au o mulțime de inhibiții care se manifestă în numeroase situații, inclusiv cînd vine vorba de sexualitatea umană și de tot jocul de-a cuceriea partenerului. Atunci cînd inhibițiile îi împiedică pe oameni să acționeze pentru a-și atinge scopurile ascunse se spune că oamenii sînt timizi, iar despre inhibițiile sexuale se consideră că își au originea în experiențele anterioare cu parteneri sau chiar în relația pe care au avut-o cu părinții în copilărie și adolescență.

    Citeste mai mult
  • Motive pentru care masturbarea poate fi mai bună decît sexul
    Motive pentru care masturbarea poate fi mai bună decît sexul
    295 Views Liked

    Aparent, dacă ar fi să te iei după ce spun unii masturbarea este practicată de persoanele singure, fără partener, mai ales bărbații, dar nici femeile nu sînt excluse de la această practică. Dar nu e tocmai așa: și cuplurile se masturbează, fie separat, fiecare singuri, fie în timpul actului sexual, folosindu-se de jucăriile erotice din gama largă existentă pe piață.

    Citeste mai mult
  • De ce unii bărbaţi nu mai reuşesc să facă sex după o anumită vîrstă critică?
    De ce unii bărbaţi nu mai reuşesc să facă sex după o anumită vîrstă critică?
    281 Views Liked

    O vorbă spune că ”indiferent dacă faci sau nu sex vremea pulii trece. Aşa că nu pierde vremea aiurea, fă sex.”. Adevărul este că, de la un moment dat, bărbaţii ajung în imposibilitatea de a face sex, iar motivele sînt destul de diverse: nu e vorba doar de biologie, de ”uzura” organismului şi de diversele afecţiuni ce se instalează după o anumită vîrstă, ci şi de psihologia umană care, oarecum, ajunge să spune ”gata, a cam fost de ajuns”. Mai demult se credea că problemele vieţii sexuale...

    Citeste mai mult
Showing 1 to 3 of 3 (1 Page)