Blog navigation

Articole recente

Posted in : "2019 - "

  • Cum sa eviti criza contraceptiei: solutii de urgenta
    Cum sa eviti criza contraceptiei: solutii de urgenta
    344 Views Liked

    Ai uitat sa iei pilula?  Intrucat pilulele sunt diferite, citeste cu atentie instructiunile care o insotesc pe a ta, chiar daca eu iti dau niste sfaturi general valabile. Daca este vorba despre o pilula “activa” – nu una dintre cele cu efect placebo, existente pe folia de 28 de bucati, care se iau in timpul ciclului menstrual ca sa nu strici rutina – ia-o de indata ce ti-ai amintit de ea, apoi continua normal, asta daca nu au trecut mai mult de 12 ore de la ultima pilula.

    Citeste mai mult
  • Cum sa faci impresie in pat
    Cum sa faci impresie in pat
    320 Views Liked

    Unul dintre modurile cele mai simple prin care iti poti da pe spate partenerul/a este sa ii sugerezi o pozitie aparent complicata. Nu numai ca asta arata ca poti avea performante sexuale (la inceput, multi au probleme pana si cu pozitia misionarului), dar poate crea impresia ca esti o persoana foarte sofisticata si cu multa experienta. Retine: am spus ,,aparent” si ca ,,poate crea impresia”. Unele persoane – mai ales femeile – nu sunt excitate defel de ideea pozitiilor avangardiste, fiind...

    Citeste mai mult
  • Ghid de sex oral pentru barbati: Cum sa oferi orgasme multiple prin cunnilingus
    Ghid de sex oral pentru barbati: Cum sa oferi orgasme multiple prin cunnilingus
    981 Views Liked

    Intrucat multe femei mizeaza pe cunnilingus pentru a ajunge la orgasm si pentru ca au nevoie de mai mult timp decat barbatii pentru a-l atinge, este deosebit de important ca barbatul sa aleaga o pozitie confortabila. Numerosi experti recomanda sa fie folosite pernele in acest scop: una trebuie pusa sub posteriorul femeii, pentru a-i ridica organele genitale, si cealalta sub bratele/pieptul barbatului.

    Citeste mai mult
Showing 1 to 3 of 3 (1 Page)